Introductieblog

Welkom op onze blog. Deze blog is bedoeld om de kennis die ik gaandeweg op doe met jullie te delen. Ik ben namelijk een informatie slurper. In de afgelopen jaren en vooral de afgelopen 2 jaar is dit helemaal uit de hand gelopen. Ik lees ontzettend veel: verschillende boeken, websites, blogs, kijk naar webinars, cursussen, lezingen, etc. Zo lang ik maar meer kan leren over paarden. En dat kan van alles zijn, gedrag, verzorging, voeding, weidebeheer, hoeven. Ik vind het erg leuk om dit op te schrijven en te delen. Ik hoop hiermee te informeren, maar ook zeker te inspireren. En tegelijkertijd heb ik een goed excuus om nog meer te lezen omdat ik research “moet” doen ;-). Veel leesplezier, mocht je op- en of aanmerkingen, verzoeken hebben, dan hoor ik het graag!

Met inspirerende groet, Shanna