Garantie en retourneren

Verzending en levertijd

De prijzen op onze website zijn altijd exclusief verzendkosten.
Onze producten worden in kleine series geproduceerd en beperkt op voorraad gehouden. Levertijden zijn daarom indicatief. Neem voor actuele levertijden contact met ons op.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over de werking van ons product mag je deze binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren, waarbij eventuele verzendkosten voor jouw rekening zijn. Mits het product geen gebruikssporen of beschadigingen heeft zullen wij het volledige aankoopbedrag exclusief eventuele verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst op jouw rekening overmaken. Slowfeedernetten kunnen vanwege hygiëne alleen geretourneerd worden als deze niet uit de oorspronkelijke, onaangebroken verpakking zijn gehaald. Als er gebruikssporen of beschadigingen geconstateerd worden, zullen wij de kosten voor reparatie en reiniging op het te retourneren bedrag inhouden.

Garantie

Onze producten hebben 1 jaar garantie, met uitzondering van slowfeedernetten. De garantie vervalt als de onderhoudsvoorschriften (beschreven in de handleiding) niet nageleefd worden. De Haybutler dient ter ondersteuning bij het voeren van paarden. Bij gebruik voor een ander doel vervalt de garantie.

Als je gebruik wilt maken van de garantie zouden wij graag een e-mail ontvangen met een duidelijke omschrijving en foto’s. In overleg kan je het product vervolgens ter reparatie aanbieden te Nunspeet. Eventuele verzendkosten zijn voor jouw rekening. Slowfeedernetten zijn gezien de aard van het product (slijtagedeel) uitgesloten van garantie. Defecten dienen uiterlijk binnen 2 maanden na constatering aan ons kenbaar gemaakt te worden, liefst eerder.

Als ons product beschadigd afgeleverd wordt, horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. Pak het product niet verder uit en neem foto’s van de beschadigingen. Wij zullen vervolgens ons best doen je zo snel mogelijk te helpen. Eventuele verzendkosten binnen Nederland zijn in dit geval voor onze rekening.

Gegevensgebruik

Bij het accepteren van deze voorwaarden behouden wij ons het recht om na aankoop je een mail te verzenden met verzoek tot review.

Overige voorwaarden

Houd er rekening mee dat, zoals elk apparaat, onze producten defect kunnen raken. Het kan voorkomen dat paarden het hooi niet goed kunnen bereiken, bijvoorbeeld als hooi is blijven steken. Om deze redenen dien je regelmatig de werking van het apparaat en eventuele toebehoren te controleren.

De Haybutler dient zo opgesteld te worden dan paarden alleen toegang hebben aan de voerzijde. De andere zijdes van de Haybutler dienen onbereikbaar te zijn, bijvoorbeeld door het toepassen van hekwerk en/of schrikdraad.

PaddockTweaks kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten. De hierboven benoemde verzend-, levertijd-, retour- en garantiebepalingen en de overige voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst met en aanbod van PaddockTweaks.

Nunspeet, 2021