Producten

Dit is onze productpagina, hier vindt je uitgebreide informatie over een groot deel van onze producten. Via de knoppen ga je naar de pagina van het betreffende product. Wil je direct naar de webshop, klik hier!

Op dit moment hebben we nog meerdere ideeën op de plank liggen die we aan het uitwerken zijn. Houdt dus zeker onze website en social media in de gaten!

Reviews

4,7
Based on 67 reviews
 1. Barry vink (geverifieerde koper)

  Afgelopen week de feed x gate besteld. In de middag besteld en de volgende middag al thuis echt super snel. Complimenten daarvoor!
  Wat ik erg jammer vind is dat de bevestigingsrails niet bij de foto vd feed x gate staat. Bij bestellen staat hij apart vermeld. Nu heb ik hem dubbel omdat er eentje bij het apparaat meegeleverd word. In de gebruiksaanwijzing staat wel in het Engels vermeld dat die meegeleverd word maarja wie leest dat voor het apparaat binnen is. 😉
  Vanavond monteren heb er hoge verwachtingen van!

  Feed-X gate timerFeed-X gate timer

  (0) (0)
 2. Kim

  (0) (0)
 3. Kim (geverifieerde koper)

  Ik vind het ideaal. Ik gebruik de feed x gate timer om mijn hooinetten te laten vallen. Ik wacht alleen nog op de versie waar eerst een waarschuwingspiepje afgaat voordat hij open springt 😉 ze schrikken nu nog wel behoorlijk als het net valt

  Feed-X gate timerFeed-X gate timer

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Kim
  Image #2 from Kim
  (0) (0)
 4. Miranda Schuur (geverifieerde koper)

  (0) (0)
 5. Miranda Schuur (geverifieerde koper)

  (0) (0)
PaddockTweaks hooivoerautomaten