Producten

Dit is onze productpagina, hier vindt je uitgebreide informatie over een groot deel van onze producten. Via de knoppen ga je naar de pagina van het betreffende product. Wil je direct naar de webshop, klik hier!

Op dit moment hebben we nog meerdere ideeën op de plank liggen die we aan het uitwerken zijn. Houdt dus zeker onze website en social media in de gaten!

Reviews

4,8
Based on 57 reviews
 1. Desiree V.

  Mijn pony was hoefbevangen en mocht niet meer op onbeperkt hooi. 2 DIY Haybutlers besteld om 4 dagen 2 x p.d. automatisch te kunnen voeren. Fijn meegedacht en hele snelle levering. Alles prima in orde.

  (0) (0)
 2. Desiree V. (geverifieerde koper)

  Omdat ik een zijlader kast wilde en een andere plank-afstand wilde maken heb ik de DIY versie gekocht. Het pakket is mooi compleet en goed materiaal. Het zou wel fijn zijn als de bijgeleverde snoertjes naar de sloten wat langer zouden zijn in het DIY pakket. Je bent nu iets beperkt. Ik gebruik los hooi i.p.v. plakken en heb daardoor meer ruimte nodig in de kast voor 2 kilo hooi.

  DIY HaybutlerDIY Haybutler

  Uploaded image(s):

  Image #1 from Desiree V.
  (0) (0)
 3. Laura Knoops

  Super fijne overzichtelijke website met heldere informatie. De batterijen werden snel bezorgd en de Hay Butler geeft op tijd aan wanneer vervangen nodig is.

  (0) (0)
 4. Laura Knoops (geverifieerde koper)

  De batterijen gaan ruim 3 maanden wanneer je twee keer dag de instellingen wijzigt. Met een extra setje kun je ruim een jaar vooruit.

  AA BatterijenAA Batterijen

  (0) (0)
 5. Suzanne (geverifieerde koper)

  (0) (0)
PaddockTweaks hooivoerautomaten